06 اسفند 1400

اعتراض ثالث مبنی بر انتقال مال غیر

دسته بندی : حقوقی | اعتراض ثالث٬ جلب ثالث
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.من یه منزل مسکونی نیمه کاره سال 94با مبایع نامه عادی خریدم و طرفم ملک را نمیداد.
رفتم بیع نامه را تنفیذ و تسلیم مبیع رای قطعی گرفتم و همچنین ثمن معامله هم رای قطعی گرفتم و ملک را سال 98به کسی فروختم.الان یه نفر پیدا شده میگه من سال 93از کسی که ملک را بشما فروخته خریده بودم.رفته دادگاه کیفری شکایت طرفی که بمن فروخته بجرم فروش مال غیر و کلاهبرداری کرده و رای بنفعش قطعی صادر شده و درخواست رد مال داده که دادگاه تجدید نظر گفته که تلف حکمی شده و چون مال را بمن ۉاگذار شده بوده و مالی نبوده که رد مال بشه و اورا ارشاد به پیگیری مطالبه حقوقی کرده و الان بعد هفت سال اومده اعتراض ثالث کرده به شعبه تجدید نظر که تحویل مبیع را بنفع من رای داده بود کرده.خواستم ببینم چی میشه؟باید چکار کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام دوست عزیز ادله ارایه شده از جانب ایشان نیازمند بررسی می باشد اسناد و مدارک ایشان به رویت شما رسیده ؟ شما نیز میتوانید به رای صادره اشاره کنید و شخص فروشنده را به عنوان ثالث جلب کنید تا در محکمه حضور پیدا کنند. پیشنهاد میکنم مشاوره ای در این مورد داشته باشیم.