07 اسفند 1400

رفع مسدودیت از سیم‌کارت همراه

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من یک آنلاین شاپ داشتم و یک مشتری از قزوین بنا به دلایلی از ما شکایت کرد و حساب بانکی و سبمکارت مسدود شد
ما رضایت شاکی رو گرفتیم و حساب بانکی باز شد ولی سیمکارت هنوز مسدوده
تماس گرفتیم گفتم که باید حضوری بریم قزوین و برگه از پلیس بگیریم و به دادگستری ببریم
میخواستم بدونم چه راه هایی برای رفع مسدودیت وجود داره؟
میشه آنلاین و از طریق سامانه ثنا اقدام کنیم برای رفع مسدودیت؟
یا باید حتما حضوری بریم قزوین؟

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام جهت رفع مسدودیت ملزم هستید تا حضورا موضوع را پیگیری نمایید و از طریق سامانه ثنا چون مربوط به مراجع قضایی میباشد امکان پذیر نمی باشد.