14 اسفند 1400

توقیف خودرو از طرف طلبکاران فروشنده

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر من حدود چهار پنج ساله یه ماشین اردی خریدم یه دوسالی شد تا گشتم واز طریق شوراتونستم صاحب سند را پیدا کنم که اهل اصفهانه من خودم هم اهل شهرکردم بعد از این که به ایشان خبر دادم براتعویض پلاک نمی‌دونم طرف به یکی بدهکار بود توقیف اموال زدن حالا حدود چهار ماه ماشین تو پارکینگه طرف رفته چک راهم پاس کرده ولی طلبکاره رضایت نمیده من حالا چکار باید کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی مستحضر باشید میتوانید به عنوان اعتراض ثالث از طریق اجرای احکام مدنی اقدام به عمل رسانید. و نتیجه مورد نظر حاصل خواهد شد موفق و موید باشید.