14 اسفند 1400

اقدام به رفع توقیف حساب و اموال

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشد من یه چک برگشتی داشتم روش اقدام شده حسابان محدوده و توقیف اموال گرفت من حاضرم مبلغ واریز کنم ولی وکیل تماشای منو جواب نمیدن و میگن پرونده گم شده تکلیف من چیست لطفا راهنمایی کنید ممنونم..

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر گرامی شما میتوانید با مراجعه به واحد اجرای احکام مدنی مبلغ چک را با اطلاع ایشان به حساب دادگستری واریز و رسید آن را تحول واحد اجرای احکام نمایید تا رفع توقیف اموال شما اعمال شود. موفق و موید باشید.