14 اسفند 1400

بطلان شروط مندرج در معامله باطله

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.معامله ی خرید زمین صورت گرفته و پس از ۳ سال للغیر درآمده است که عنوان میشود معامله صورت گرفته از اول معامله فاسد و باطلی بوده است.آیا شرط و شروطی که ضمن آن معامله قید شده به قوت خود استوار است یا نه؟ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی کلیه شروط مندرج در قرارداد تابع معامله اصلی میباشد و با بطلان معامله شروط مندرج نیز باطل می باشد. موفق و موید باشید.