18 اسفند 1400

معاونت و مشارکت در جرم آدم ربایی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.عموی بنده یه دختر رو فراری داده که ماشین مال دوستم بود و دوستم هم راننده بود و من هم با ماشین آنها را همراهی کردم.ولی متاسفانه دختررو بزور فراری دادیم که خودش راضی نبودش.من و دوستم هم دستمان به دختر نخورده بود و عموم اونو تو ماشین بزور آورده بود.گفتنی هستش از جلو مدرسه و نه داخلش فراری دادیمش.الان دختره نمیخواد ازدواج کنه و خانوادش از هر سه تامون شکایت کردن.دختره هم باکرس و کاری باهاش نشده.خواستم بدونم مجازات ما چی میشه میشه توضیح بدین که اگه شخصی که فراری داده دختررو گناهو گردن خودش بگیره و بگه این دوتارو بزور وادار کردم اونوقت چی میشه؟ یا اگه خانوادش به من و دوستم رضایت ندن تکلیف چی میشه؟؟ خواهش میکنم مفصل توضیح بدین😊🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام با توضیح فوق جرم محقق شده آدم ربایی میباشد و شما تحت عنوان مشارکت یا معاونت در جرم آدم ربایی تحت تعقیب قرار خواهید گرفت مجازات آدم ربایی ۵ تا ۱۰ حبس بوده و مجازات معاون در آن حبس با تعداد یال کمتری میباشد..