20 اسفند 1400

ذی نفع نبودن در اقامه دعوی

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده یک زمین کشاورزی وقف خاص دارم که موقوف علیهم آن هستم. به دلیل اختلاف موقوف علیهم اداره اوقاف شهرستان متولی ما شده.زمین من الان دست چند نفر متصرف غاصب است و ایشان با اوقاف اشنایی دارند و کارشکنی میکنن و اوقاف هم در طرح شکایت تعلل میکنه. و میگن چون من متولی نیستم اگر خودم راسا شکایت کنم سِمَت ندارم و دعوا رد میشه! پدسش من اینه که من که ذینفع که هستم و سهم پدری من از عموهایم جدا و مشخص است چرا باید اگر طرح دعوا کنم دعوایم با ایراد عدم سمت رد بشه چکار کنم اگر متولی هیچوقت حاضر به شکایت نشد ممنون.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی چون وقف یک شخصیت حقوقی مستقل می باشد باید متولی این موضوع را پیگیری نمایید اگر سهل انگاری میکنند میتوانید از طریق سازمان اوقاف پیگیری نمایید اگر به نتیجه ای نرسیدید از طریق دادستان محل این مشکل میتواند حل شود و موضوع را با تمام جوانب امر به اطلاع دادستانی برسانید. موفق و موید باشید.