20 اسفند 1400

اخذ مجوز جهت فعالیت در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برنامه نویسم و میخواستم یک سایت فالور بسازم میخواستم ببینم ایا باید مجوز گرفت از پلیس فتا یا خیر ؟ و اینکه سایت فالور مجازه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر میخواهید در فضای مجازی فعالیت نمایید باید به آیین نامه وزارت فرهنگ و ارشاد مراجعه و در صورت نیاز از این وزارت مجوز اخذ نمایید و اگر فعل شما هیچ عنوان مجرمانه ای نداشته باشد فعالیت شما منع قانونی ندارد و میتوانید فعالیت کنید.