20 اسفند 1400

جعلی بودن مدرک تحصیلی

دسته بندی : کیفری | جعل
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مورد کلاهبرداری مدرک دیپلم قرارگرفتم درحالی که به هیچ عنوان از جعلی بودن مدرک خبر نداشتم مورد استفاده قرار دادم خودشم مدرک رو یکسال قبل اینکه استخدام بشم گرفتم یه آموزشگاه بود زیر نظر فنی و حرفه ای اونا سرم کلاه گذاشتن الانم جمع کردن و اطلاع دارم که حداقل دوتا پرونده درمورد همین مدارک تو دادگاه دارن من رفتم ثبت نام دانشگاه از اونجا گفتن جعلی جواب استعلام نیومد ولی از سرکارم فعلا نمیدونن الان بهترین راه چیه واسم من چیکار باید بکنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بهترین را عدم استفاده از مدرک جعلی چه در محل کار فعلی یا جای دیگر است و بهتر است مدرک مزبور را از بین ببرید