21 اسفند 1400

محاسبه درصدهای تعیینی دیه در نامه پزشکی قانونی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ببخشید این آخرین نامه پزشکی قانونی من هستش،میشه بفرمایید چند درصد دیه به موارد زیر تعلق میگیره ممنونم

1. شکستگی خرد شده تنه استخوان ران راست که تحت عمل جراحی ثابت سازی قرار گرفته است.

2. شکستگی کوندیل ناحیه تحتانی استخوان ران راست که تحت عمل ثابت سازی قرار گرفته است.

3. شکستگی خرد شده تنه استخوان درشت نی و نازک نی پای راست که تحت عمل ثابت سازی قرار گرفته است.

4. شکستگی تنه استخوان زنداعلی و زند اسفل ساعد راست که تحت عمل ثابت سازی قرار گرفته است.

5. شکستگی تنه استخوان زند اعلی و زند اسفل ساعد چپ که تحت عمل ثابت سازی قرار گرفته است.

6. شکستگی خرد شده تنه استخوان بازوی چپ که تحت عمل ثابت سازی قرار گرفته است.

بندهای 1,2,3,4,5,6 ارش جمعا 14درصد بخاطر آسیب نسج نرمی که تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به قسمت آخر نامه پزشکی قانونی که تمامی موارد را به میزان ۱۴ درصد اعلام نموده است، می شود ۶۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان. البته اگر پرداخت دیه شما به سال بعد موکول شود، دیه شما بر حسب دیه تعیینی جدید در سال ۱۴۰۱ پرداخت خواهد شد. دیه امسال ۴۸۰ میلیون تومان است و دیه سال آینده بیشتر از این مبلغ است. موید باشید