شکایت از جهت گزارش کذب مافوق

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام. بنده کارمند هستم. رئیس من طی یک نامه اداری ثبت شده گزارشی از عملکرد بنده را به معاون اداره ارائه داده که واقعیت نداشته و باعث ایجاد خسارات معنوی زیادی به بنده شده است. بنده اسناد کافی جهت اثبات کذب بودن گزارش ایشان را دارم. این موضوع را به بازرسی ارائه دادم ولی هدفشون غرض ورزی هست. من میخواهم در محاکم‌قضایی به خاطر کتابن این نامه از رئیسم شکایت کنم. سوال این است که موضوع شکایت چی باشد و آیا کیفری میشه یا حقوقی؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر مافوق شما گزارشی ارایه داده اند که واجد جنبه کیفری باشد شما میتوانید به دادسرای محل وقوع جرم با عنوان افترا از ایشان شکایت نمایید ولی اگر جنبه کیفری نداشته باشد مورد خود را با ضمیمه کردن اسناد و مدارک خود به شکواییه‌ از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید. موفق و موید باشید