تقسیم ملک مشاع بین مالکان

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من در یک مغازه با یک نفر شریکم با نسبت ۷۲ درصد من ۲۸ درصد ایشان
الان ایشان اصرار به تقسیم مغازه دارن من آیا میتوانم مخالفت کنم و بگم که یا شما قیمت بزار من مختار به فروش یا خرید سهم تو بشم یامن قیمت بزارم تو مختار به خرید یا فروش کنی چون مغازه در تقسیم افت قیمت خواهد داشت و دوندگی های اداری زیاد داره من مخالف تقسیم هستم
چه کار کنم بهترین تصمیم باشه
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی چنانچه ملک مذکور قابلیت تقسیم را دارا باشد شما نمیتوانید از تقسیم ملک جلوگیری نمایید ودر صورت غیر قابل افراز بودن میتوانید در مزایده فروش شرکت نمایید.