ابطال تقسیم نامه با فرض اشتباه در تقسیم

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام ما زمینی داریم که از بابابزرگم به مارسیده که ماهم قبلا تقسیم کردیم واندازه اون مشخص شده وهمه ی وراث زیرش امضا کردن ولی الان دوتاازعمو هام کارشناس آوردن وجوردیگه ای تقسیم کردن که اندازش کمتر شده ماالان اگه شکایت کنیم چی حکمی میدن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. کاربر گرامی اگر تقسیم کاملا بصورت صحیح واقع شده است و طرفین کاملا به حصه خود آگاه و رضایت داشته و قبول نموده اند، ادعای کم و زیاد بودن تقسیم وجاهت قانونی ندارد مگر آنکه بعضی از طرفین تقسیم، مدعی اشتباه در تقسیم زمین شوند و اگر این مورد ثابت شود، تقسیم باطل است و دوباره تقسیم صورت خواهد گرفت. با توجه به موارد فوق الذکر دادخواست را تنظیم نمایید و مدعی صحت تقسیم اولیه شوید. موید باشید.