مزاحمت و ضرب و شتم همسایه

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و روز خوش به علت مزاحمت و حمله سگ همسايه به وي تذكر دادم واي وحشيانه به سمتم حمله كرد و فرار كردم خانه وبه شوهرم خبر دادم وقتي آمد به او نيز حمله كرده و چون بوكسور بود رفتم از شوهرم دفاع كنم با مشت زد قفسه سينه و هل داد من و دخترم آثار كتك روي بدنمان نيست درد داريم پليس آمد و شكايت تنظيم كردشاهد و خودمون سه نفر هستيم به علت تعطيلات همسايه ها نبودن آيا شكايت به جايي ميرسد يا فايده اي نداردتشكر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی شهادت دونفر الزامی میباشد ممکن است مشتکی عنه در حضور دادیار اقرار نماید،پیشنهاد میشود شکایت خود را پیگیری نمایید.