مزاحمت از طریق فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یه مدت با یه دختر دوست بودم الان ازطریق اون دختر مورد تهدید به صورت تلفنی وپیامک با شماره مجازی میشم که توهمه پیامک هاهم اسمد دختره رو میارن میخواستم بدونم ایا امکان داره دختره گیره کنه اگه شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم احتمال اینکه شخص دیگری از نام ایشان استفاده تا مشکلاتی را ایجاد نماید بهتر است از مالک شماره تماس شکایت را مطرح تا مشخص شود خود شخص میباشد یا خیر میتوانید در شکوایه با این مضمون که ازشماره ای... با استفاده از نام ...اینجانب را تهدید و ایجاد مزاحمت مینماید در متن شکوایه استفاده نمایید