معامله به قصد فرار از دین

دسته بندی : کیفری | معامله به قصد فرار از پرداخت دین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادر من با همسرشون به مشکل خوردن برادرم فقط یه خونه ۱ میلیاردی دارن که‌ اونو میخوان به نام همسر من کنن از لحاظ قانونی مشکلی برای همسر من از بحاظ صوری بودن معامله پیش نمیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه تنها دارای برادر شما یک منزل باشد این منزل مستثنیات دین بوده و قابل توقیف توسط همسر برادرتان نیست و اصلا نیازی به انتقال آن به شوهر شما نمی باشد.