تهدید و ارسال عکس به همسر زن شوهر دار جرم محسوب میشود

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من يكسال پيش از يه خانومى تو دانشگاه خوشم مياومد به اينكه عقد كرده باشه شك داشتم از خودش پرسيدم و گفت عقد كرده يه مدت رابطه سنگين و محترمانه اى بين ما بود ولى بعدش اين رابطه احساسى و عاشقانه شد و باهام صحبت ميكرديم كه ميخوام جدا شم و مشكل داريم و مشكلات هاشو با من درميون ميذاشت در همين زمان از من پول ميگرفت و منم به خاطر علاقه اى كه داشتم پول بهش ميدادم بعد يه مدت ديدم تصميمى براى طلاق نداره دعوامون شد و همچنان از من پول ميگيره يه مدت صحبت نكرديم بعد ١ ماه مجدد پيام بهش دادم با اكانت ناشناس پيام ارسال كردم كه پول هاى كه دادم برگردون وگرنه به شوهرت همه چيو ميگم اون خانوم اقدامى نكرد براى برگردونن پول و من هم موضوع به شوهرش گفتم حالا از من شكايت كرده و متن شكايت شاكى هم خود خانوم هستن طرح تحقيقات مقدماتى و موضوع اتهامات : تهديد ، هتك حيثيت ، انتشار عكس و فيلم خصوصى بدون اجازه پيام هاى كه براى شوهرش فرستادم بيشترش ويس از خود خانوم بوده و فقط ٢-٣ تا تصوير از خانوم ارسال كردم همشم با شماره ناشناس ارسال كردم حالا ميخواستم ببينم ميتونه واسم دردسر درست كنه يا نه؟؟ نیاز به وکیل هست یا توجه به پرونده نکنم تماس با شماره موبايلش داشتم و از حساب خودم پول واسش واريز كردم به حساب خانوم اون خانوم هيچ پيامى از من نداره تمامى صحبت هامون تو يه اكانت فيك بوده و پاك شده

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم با توجه به ارسال ویس که مطمئنا خانم خود نیز ویس ها را به قاضی ارائه خواهد داد و درگوشی خود با شماره شما بوده اگر وکیل نگیرید احتمال ایجاد مشکل برای شما میباشد مگر بتوانید اثبات نمایید که شما ارسال نکرده اید در صورت نیاز از طریق مشاوره تلفنی حزئیات بیشتری ارائه تا راهکار مناسب اخذ نمایید