طرح شکایت توهین تهدید

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ما در ساختمانی ک زندگی میکنیم با همسایه بالایی ب مشکل بر خوردیم
مشکل از جایی شروع شد ک همسایه مون ی شب مهمان داشت ک حدودا نصفه شب بود ساعت یک دو نصفه شب ک مهمان داشتن خیلی سرو صدا و هیاهو داشتن ک ما چیزی نگفتیم تا اینک تا نصفه شب ادامه داشت ب طوری ک آرامش و از ما گرفته بود
چون ما قرار بود صبح زود بریم مسافرت مادرم زنگ زد ب خانوم همسایه و ب طور عادی گفت خانوم... ببخشید ما صبح زود میخوایم بریم مسافرت میشه یکم آروم تر بازی کنن بچه های مهمان تون ک طرف گوشیو قطع کرد بعد چند مین شروع کرد ب دادن پیام های تهمت آمیز و حرفای رکیک و تهدید
البته اینک این همسایه ما قبلا بخاطر تذکر چندسال پیش خیلی اذیت آزار زیادی انجام داد ب طوری ک از قصد تند راه میرفت و میکوبید... ک حل شد
تا اینک ایشون هربار مهمان داشت کل آسایش آپارتمان بهم میریخت
و کسی حرف نمیزد
تا این بار ک تذکر کوچیک دادیم اینجوری
حتی خود دیشبم مهمان داشتن از قصد تا پنج صبح آهنگ زدن و پریدن و هیاهو کردن
خواستم مشاوره بگیرم ک میشه ازشون شکایت کرد؟
یا اینک ی شب اگ همینطور مهمان داشتن تا نصفه شب میتونیم زنگ بزنیم 110؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید بابت ازسال پیامک های با عنوان تهدید و توهین شکایت نمایید و در صورت سلب آسایش با پلیس تماس بگیرین