پیگیری و تعیین تکلیف ملک به خواسته وراث

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یک زمینی برا جد پدری من هست به متراژ۵۰۰۰متر که ۲۰۰۰متر ان را پدربزرگمان فروخته و از سه هزار متر دیگر هیچ کداممان مدرک نداریم فقط نسق کل زمین برای جد پدریمان است پیگیری کنیم این سه هزار متر به ما میرسه

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام باتوجه به مستند موجود در ید شما میتوانید این مورد را مطرح و در جهت اثبات اظهارات خودتان اقدام نمایید و مانع قانونی هم وجود ندارد. موفق و موید باشید.