شکایت تحت عنوان مزاحمت ملکی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک قطعه زمین جنب منزلمان واقع شده و صاحب آن دیوار کشی کرده و
منزل ما و آن قطعه زمین جدا است! برادری دارم سگ باز و کفتر باز است آسایش ما را سلب کرده است.و صدای سگش موجب آزار اذیت ما شده است.صاحب قطعه زمین فردی ثروتمند است و اصلا این موضوع برایش مهم نیست.با وی صحبت کردم حاضر نیست از برادرم درخواست کند زمینش را تخلیه کند!
باید چکار کنیم از دست برادرم ن آرامش داریم و ن اسایش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی شما میتوانید از ایشان تحت عنوان مزاحمت در مراجع قضایی شکایت نمایید.