شکایت تحت عنوان شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

یک نفر به عنوان مطلع در دادگاهی حاضر شده و گفته ای مطرح کرده ( این گفته: متهم از قبل دارای پرونده کیفری است) و این گفته اشتباه است . الان متهم برای همین مورد طرح شکایت کرده با عنوان شهادت کذب! آیا چنین چیزی ممکن است؟ و از چه ماده یا قانونی می توان برای دفاع استفاده کرد؟ البته در برگه دادگاه ثبت نشده شاهد ولی مطلع هم ننوشتند. چون جرم در محفلی زنانه رخ داده بود و این فرد مطلع مرد است و در آن حضور نداشته است مشخص است فقط می توانسته مطلع باشد و شهود در پرونده 7 نفر زن هستند.

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام طبق اظهارات شما شکایت ایشان در این زمینه به نتیجه‌ای نخواهد رسید و شما زیر سایه اصل برائت نیازی به اثبات بی گناهی خود ندارید و ایشان باید اثبات نمایند که قابل ترتیب اثر طبق اظهارات شما نمی باشد. موفق و موید باشید