درخواست جابجایی ترانس برق و ممانعت اداره مربوطه

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
یک ترانس برق در حریم منزل ماست(فاصله کم از دیوار خانه)،و برای ساختن طبقه بالای منزل، شهرداری مجوز ساخت نمی دهد.
متاسفانه اداره برق ، زیربار جا به جایی این ترانس برق نمی رود و مدعی هست که این ترانس قبل از ساخت منزل ما، در این جا نصب شده است و باید خود مالک خانه جابه جا کند.

از لحاظ قانونی، حق جا به جایی ترانس برق با کیست؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام درخواست خود را مجدداً از طریق اداره برق پیگیری نمایید و در صورت عدم ترتیب اثر از طریق محاکم عمومی اقدام به عمل رسانید. موفق و موید باشید