ساخت و ساز در حریم راه آهن

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ما یه زمینی داشتیم دقیقا تو حریم راه اهنه همه ساخت و ساز کردن چن سال پیش فقط زمین ما مونده میخاستم بدونم راهی هست که بشه ماام ساخت و ساز کنیم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ابتدا این مورد را با اداره راه و شهرسازی مطرح نمایید و این احتمال وجود دارد که بدون هماهنگی اگر اقدامی انجام دهید و هزینه گزافی به این امر اختصاص دهید پس از تخریب ملک خسارت جبران ناپذیری متحمل شوید. موفق و موید باشید