عدم همکاری شورا در ارایه اسناد و مدارک

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام در رابطه با اثبات مالکیت از طریق شهود و معتمدین محل،زمین واقع در روستا هست و تقریبا اکثر روستاییان حاضر هستن شهادت بدن ولی خود شورا مشکل شخصی داره و نامه نمیده،امکانش هست از طریق دفتر ثبت اسناد و شهادت شهود کارم رو پیگیری کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام باید از طریق محاکم قضایی اقدام به عمل رسانید و شهود و مستندات خود را جهت صدور حکم به نفع شما به محکمه ارایه نمایید و به حکم محکمه سند مورد نظر از طریق ثبت اسناد صادر خواهد شد. موفق و موید باشید