کارت عابر بانک

دسته بندی : حقوقی | پولی وبانکی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
سال گذشته کارت عابر بانکم در اختیار همسرم بوده، ایشان با کسی حساب و کتاب و معامله داشته که بنده در جریان نبودم حالا که به مشکل برخوردن از بنده نیز شکایت شده با توجه به اینکه مبلغ 50میلیون به حساب من واریز شده و از حساب من حدود 40 میلیون به حساب اون آقا واریز شده آیا ایشان طی این شکایت به نتیجه ای میرسن البته کل پولها کارت به کارت بوده و مدرکی مثل چک و سفته در کار نیست من چطوری باید ثابت کنم که اصلا از این ماجرا خبر نداشتم؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تراکنش مالی نفیا و اثباتا متوجه صاحب کارت و حساب است مگر آنکه شما همسرتان را بعنوان مجلوب ثالث به دعوا دعوت کنید و بعد از اثبات ادعا همسرتان محکوم به پرداخت یا ثابت کند بدهی را به نحو دیگر پرداخت نموده است