عدم انجام تعهد نسبت به گود برداری ملک

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده برای تخریب یک ساختمان دو طبقه بامالک تاموازی خیابان قرادادداشتم شخص دیگری که ملک رامشارکت گرفته‌ بودبایدگودبرداری می‌کرد قبل ازاینکه من بیل مکانیکی بیارم شفاهی به توافق رسیدیم که۲۵میلیون ایشان بپردازد قضا موقع خاکبرداری ایشان درشهرستان بودند من مجبوربه پرداخت پول شدم حالا ایشان بعداز گذشت یکسال امروز وفردا ضمناایشان باصاحب ملک قرارداد کتبی دارد که گودبرداری راانجام دهد مراراهنمایی کنید.ممنون هستم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید الزام به انجام تعهد را از طریق مرجع قضایی از ایشان مطالبه نمایید و حتی میتوانید مبلغ پرداخت شده را همراه با خسارت تاخیر نادیه دریافت نمایید. موفق و موید باشید