بنام زدم زمین بدون اذن

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت معنوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

فردی به عنوان مدیر عامل ، قطعه زمین شرکت را به نام خود نموده در شکایت کیفری فرد محکوم به یکسال حبس شده بعد از صدور رای کیفری تعداد ۹ حبه از زمین بنام فردی ثالث از سهامداران شرکت میشود و جالب انکه در زمان رسیدگی پرونده در دادسرا همین فرد با ارائه صورتجلسه ای از شرکت و امضاء آن در آن اعلام گردیده ،به دلیل اینکه سهامداران نسبت به پرداخت سهم شرکه خود اقدام ننمودند زمین از دستور کار شرکت خارج شد ...؟!آیا میتوان از این فرد شکایت کیفری مطرح نمود ؟ و با چه عنوانی؟ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق قانون فروش و خرید مال غیر با علم به مستحق للغیر بودن مال جرم و از مصادیق کلاهبری هست و به نظر می رسد مدیر عامل و اون فرد مجددا مرتکب جرم شده اند و تحت عنوان ملاهبرداری قابل تعقیب هستند