انتقال ملک قبل از فوت به صورت اکراهی

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. پدربزرگم که فردی بی سواد هستن در سال59 مقداری از زمین کشاورزی به داییم واگذار میکنن.قبل از فوتشون به صورت شفاهی به وراث میگن که زمینی که واگذار شده به داییم به عنوان ارثیه است. بعد از فوت پدربزرگم داییم این موضوع انکار میکنه و میگه علاوه بر اون زمینی که به من داده شده، از بقیه زمین هم ارث میبرم.سندی که داییم از پدربزرگم اثر انگشت گرفته روی یه برگه دفتر توسط خود داییم نوشته شده و ادعا میکنه یکی دیگه از داییهام امضا کرده در حالی که داییم انکار میکنه و میگه چیزی به خاطر نداره اونموقع 20سالشون بوده. الان داییم میخواد شکایت کنه اون زمین که ازش سند عادی داره بگیره و از بقیه زمین ارث بگیره. به نظرتون ما چیکار میتونیم کنیم. حتی اون برگه ای که تو سال 59 از پدربزرگم اثر انگشت گرفته به زور بوده

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم در صورت طرح دعوی از طرف ایشان شما می توانید ادعای جعل نسبت به امضا دایی و پدر بزرگتون را از دادگاه درخواست نمایید در صورتیکه به نحو اکراه از پدر بزرگتور امضا گرفته شده باشه باید اثبات کنید و اگر وصیت نامه ای وجود دارد که ملک مورد ادعای داییتون در آن به عنوان ترکه ذکر شده باشد می تواند دلیلی برای رفع ادعای ایشان باشد حتما در صورت طرح دعوا از طرف ایشان وکیل بگیرید موفق باشید