الزام به تنظیم سند و پرداخت بیمه

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،من خودروی خریدم،مدت زمان وکالت تعویض پلاکم تمام شد و من نرفتم تعویض پلاک،در همان زمان ،ماشین رو دزدیدند و فعلا پیدا نشده،صاحب خودرو که بیمه بدنه بنامش هست،کارای بیمه رو کرده،اما میگه،من پولی به شما نمیدم،منم از سر بی تجربگی قولنامه ای ،چیزی ننوشتیم،الان تکلیف من چیه،ایا اصلا صاحب قبلی ماشبن میتونه پول بیمه رو بگیره به من نده...ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم الزام به تنظیم سند نمایید پشکل شما مرتفع خواهد شد اشکالی در اینکه وکالت به اتمام رسیده نمی باشد