شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای رزومه دکتری از طریق اینستا مبلغی پول دادم تا برام مقاله بنویسن و اکسپت کنن و با گذشت ماه ها سرگردان کردنم در نهایت یک مقاله نوشتن و گفتن داریم اکسپت میگیریم اما بعد مدتی پیگیری من را از اینستا بلاک کردن
ازشون یه شماره خاموش و شماره حساب دارم
میتونم شکایت کنم؟ برای روند تحصیلیم مشکل پیش نمیاد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از راه کیفری علیه ایشان شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع خود را مطرح نمایید همچنین از راه حقوقی می تواند دادخواست مطالبه وجه را علیه ایشان مطرح نمایید