مزاحمت همسایه در آپارتمان

دسته بندی : کیفری | مزاحمت ملکی
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالی داشتم اگر همسایه بالایی دائم سروصدا کنه یا تو خونش دعوا کنه یا با یه چیز محکم بکوبه به سقف من ،چکارمیتونم بکنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید صدای آنها را ضبط کنید و با تنظیم استشهادیه، با عنوان مزاحمت شکایت کنید. بهتر است قبل از هر اقدام قانونی در صورت امکان، مشکل را دوستانه و از طریق مدیر ساختمان حل و فصل کنید.