نحوه دریافت دیه و سهم شما

دسته بندی : حقوقی | منابع طبیعی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهر من سال۹۹براثر تصادف فوت شدن الان امسال ۵۹میلیون فقط گرفتم چرا؟دیه روفقط بیمه پرداخت میکنه ایا میتونه کس دیگه ایی کلاهبرداری کرده باشه؟ااینکه من بادار بودم زمانی ک ایشون فوت کردم بعد سقط شد همه مدارک بیمارستان رو هم دادم دادگاه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی باردار بودن فرزند ایشان نیز از دیه سهم می‌برد احتمالا در رسیدگی قضایی شما بدون فرزند تلقی شده اید و بقیه سهم ارث به سایر بستگان تعلق یافته