اعسار از هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر خدمت شما شخصی در یک پرونده حقوقی مطالبه طلب محکوم به پرداخت شد در مهلت مقرر درخواست اعتراض زد و چون هزینه اعتراض رو نداشت در کنار اعتراض اعسار از هزینه دادرسی زد جلسه اعسار از هزینه دادرسی رو شرکت نکرد و اعسارش رد شد در مهلت قانونی برای رد اعسارش درخواست تجدید نظر داد بعد از اینکه برای رد اعسار درخواست تجدید نظر داد برای خواهان ابلاغیه صادر شد که تو اون ابلاغیه ده روز به خواهان فرصت داده شد تا لایحه دفاعیه خودش رو برای شعبه ارسال کنه تا پرونده به تجدید نظر ارسال بشه و درصورتی که لایحه دفاعیه خودش رو ارسال نکنه پرونده بدون دفاع خواهان ارجاع به تجدیدنظر میشه حالا خواهان تقاضای درخواست ابطال اعسار رو به عنوان لایحه ارسال به شعبه کرده حالا میخوام بدونم این یعنی چی؟؟؟؟ایا پرونده ارسال به تجدیدنظر میشه؟؟؟؟و اینکه تکلیف تجدیدنظر اصلی چی میشه؟؟؟؟ممنون میشم ی توضیحی بدید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در صورتی که در مهلت ده روز پاسخ داده نشه پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشه. احتمالا تجدیدنظر خوانده در مهلت ده روزه نتوانسته پاسخ بده و بعد از ارسال پرونده به شعبه تجدیدنظر لایحه خود را ارسال کرده است.