ادعای مادر زن مبنی بر تصرف ملک از جانب داماد

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من سال ۹۶ ی خونه مادر خانمم خرید ومن و به من داد و قرار شد که طی سه سال مبلغ ۱۰۶ میلیون تومانبه ایشان پرداخت نماییم که من ۵۲ میلیون آن را در دو قسط که ۳۲ میلیون توسط شخصی به ایشان پرداخت کردم ومبلی ۲۰ میلیون هم به حساب ایشان واریز کردم وهرچقدر که به ایشان گفتم که سند را در اختیار من قرار بدهند تا وام بگیرم و الباقی بدهی را پرداخت کنم هر با بهانه ای آوردن تا این که ی مشکل خانوادگی برایم پیش آمد و ایشان از من به عنوان تصرف عدوانی شکایت کردن در ضمن من ۵ شاهد دارم که ایشان در حضور آنان اقرار به فروش خانه به من کردن ولی الان چون مدرکی ندارم از من شکایت کردن لطفا راهنمای کنید که چه کاری باید انجام بدم
پرونده هم رفته شعبه ۱۰۴ کیفری شهرری
در صورتی که نتوانم اثبات کنم زندانی داره یانه ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می‌توانید طبق اظهارات خودتان علیه ایشان اقامه دعوی نمایید پیشنهاد میکنم مشاوره ای در این زمینه داشته باشیم و در صورت اثبات ادعای ایشان بله مجازات در پی این مورد خواهد بود. موفق و موید باشید