اجرث المثل ایام تصرف از متصرف

دسته بندی : حقوقی | اجرالمثل ایام تصرف
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من در دعوی مطرح شده با موضوع رفع تصرف عدوانی یک قطعه زمین کشاورزی طرف مقابل را محکوم و حکم به رفع تصرف عدوانی به استناد سند عادی(تقسیم نامه بین وراث) شدم و الان برای ارائه دادخواست دعوی اجرت المثل ایام تصرف آیا ملزم به طرع دعوی اثبات مالکیت هستم یا اجرت المثل را به استناد پرونده کیفری رفع تصرف عدوانی میتونم اقدام کنم و فقط اجرت المثل بخوام.
تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید اجرت المثل ایام تصرف را به استناد حکم کیفری اقدام نمایید