مطالبه خسارت و اعاده به وضع سابق

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام درحین خاک برداری زمین شخصی زمین هم جوار به دلیل شیب وداشتن شیرابه خساراتی دید مالک زمین شکایت کرده ودادگاه رای بر پرداخت خسارات داد خسارت پرداخت شد حال مالک زمین میتواند مجددا برای اعاده به وضع سابق شکایت کند با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بسته به نظر کارشناسی که تعیین خسارت کرده داره که خسارت وارده رو برای تعمیر یا اصلاح مال آسیب دیده هم در نظر گرفته یا صرفا در ارزیابی صدمات وارده اظهارنظر کرده، عموما دیگه نمی دونه اعاده به وضع سابق رو بخواد