مستحق للغیر درآمدن مبیع

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من بدون مقدمه شروع میکنم
پدر من ۳ و ۴ سال در گیر یه. مسئله ای ما یه ماشین داشتیم بعد فروختن قولابی در اومده از دست ۷ نفر رسیده ب پدر من
پدر من ۸ تمی ک فروخته به یه نفر اون چون ماشین قولابی بود پولش و چند سال پیش گرف رفت
حالا پدر من می خواد پولش از اونی ک خریده بگیر ماشین هم دست دولت
حالا چند سال اسیر مون کردن نه پول میدن ن ماشین فقط هی اعتراض میدن
وکیل هم گرفتیم ولی نتوست یکیش هم کلابر دار در اومد نمی رف دنبالش ولی ب ما میگف میرم
لطفا شما ب ما مشاوره بدین چی کار کنیم
چی بگیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟.؟؟..
؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی شما میتوانید از ید قبلی که خودرو را به شما انتقال داده شکایت نمایید و ثمن معامله را به نرخ روز مطالبه کنید.