دریافت خسارت از کمیسیون پزشکی نظام وظیفه

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
متوجه بیماری کلیوی شدم که طبق قانون شامل معافیت دائم پزشکی می شده است اما بدلیل عدم اطلاع رسانی دقیق و شفاف از سوی نظام وظیفه در مورد موارد معافیت و علائم امراض به خدمت رفتم.و زانوی پا نیز اسیب دید به سختی کارت پایان خدمت گرفتم بعد از یازده سال تو سونوگرافی متوجه شدم. پزشکان سازمان با تشخیص غلط و ایجاد ذهنیت نادرست راه را بر انجام معاینات کامل و دقیق بستند.به نظر شمابا تنظیم دادخواست امکان دریافت غرامت 18 ماه خدمتم و آسیب به زانو وجود داردو اگر پاسخ مثبت است به کجا مراجعه و چه مراحلی را طی کنم؟ با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید مدارکی دال بر اثبات تخلف و یا کم کاری این امر داشته باشید سپس از طریق دادسرای جرایم پزشکی شکایت خود را مطرح تا نتیجه گیری و درصورت مثبت بودن خسارت پرداخت شود