توهین و فحاشی به افراد عادی

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
منا سمرقندی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چنانچه صاحب ملک بابت حرفی که من زدم که بر پدر ومادرت لعنت و حروم لقمه شکایت کرده من چطوری از خودم دفاع کنم تو دادگاه چون یماه پول ودیعه من رو پرداخت نکرد ومن مستاصل شده بودم ازین بابت واین حرف رو پیامکی زدم بهش .راهنمایی کامل کنید بنده رو ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر - در هر صورت که وجه الرهانه را به شما پرداخت نکرده باشد میتوانید از طریق مراجع ذیصلاح اقدام و تقاضای مطالبه وجه الرهانه کنید و اما در خصوص توهین و فحاشی در صورتی که بصورت پیامک نباشد میتوانید انکار کنید لیکن در نهایت با وجود شاهد و سایر ادله اگر اثبات شود تنها راه اخذ رضایت از شاکی می‌باشد .