اعلام رضایت در پرونده ضرب وجرح

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یه سال حدود یه سال پیش با یه نفر دعوا کردم رفت شکایت کرد ولی قبل اینکه کار به دادگاه و غیره بکشه رفت شکایت رو پس گرفت و رضایت داد
الان سوالم اینه این برام پرونده شده و قابل پیگیری هست یا از سامانه ها پاک شده
چون من قراره امسال کنکور بدم و از اون تحقیقاتش خیلی میترسم
ممنون میشم سریع جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اعلام رضایت به معنای مختومه شدن پرونده است در غیر این صورت باید برای شما احضاریه وابلاغیه تاکنون صادر میشد نگران نباشید