استرداد لاشه چک از طرف مقابل

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

چگونگی استرداد لاشه چک وقتی مبلغ پرداخت شده باشد از شورای حل اختلاف

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دادخواست استرداد لاشه چک را از شورای حل اختلاف مطرح نمایید و فیش های واریزی و اسناد و مدارک موجود را که نشانگر تسویه حساب شما می باشد ضمیمه دادخواست نمایید و اصل مدارک ضمیمه شده را نیز در جلسه دادرسی به همراه خود داشته باشید که در صورت درخواست بتوانید ارایه دهید تا سریعتر به نتیجه دلخواه خود دست پیدا کنید. موفق و موید باشید