استرداد لاشه چک از دارنده چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
دو فقره چک که بابت معامله زمینی دریافت کرده بودیم ،صاحب چک از پاس کردن چک ها خودداری کرد و بعد ادعای امانی بودن چک ها را کرد ، از ما شکایت کیفری خیانت در امانت شد ، که شکایتشان رد شد و تجدید نظرشان هم رد شد ،
بعد الان دوباره شکایت حقوقی استرداد لاشه چک از ما کردند
چیکار باید بکنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید با ارائه مستندات از دادگاه کیفری و رای های صادره در بدوی و تجدید نظر به دادگاه حقوقی از خود دفاع نمایید ادعای واهی ایشان منتج به نتیجه نخواهد شد