سلام.افراد خاطی ملزم به پرداخت جریمه هستند اما گاهی برخی افراد به جریمه خود اعتراض دارند. ماده 5 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی میگوید: متخلف موظف است ظرف مدت شصت روز از تاریخ مندرج در قبض جریمه یا تاریخ ابلاغشده در قبض جریمهای که به اطلاع او میرسد جریمه را به حسابی که از طرف خزانهداری کل تعیین و اعلام میشود پرداخت و رسید دریافت کند یا مراتب اعتراض خود را ظرف مدت مذکور با ذکر دلایل به اداره اجرائیات راهنمایی و رانندگی تسلیم کند. اداره مذکور موظف است حداکثر ظرف 24 ساعت پس از وصول اعتراض، بررسی لازم را انجام داده و در صورت غیرموجه دانستن اعتراض مراتب را به معترض ابلاغ کند، در صورت اصرار معترض، اداره اجراییات موضوع را برای رسیدگی به واحد رسیدگی به اعتراضات ناشی از تخلفات رانندگی ارسال میکند.
واحد فوقالذکر متشکل از یک قاضی با ابلاغ رییس قوهقضاییه و یک کارشناس راهنمایی و رانندگی با معرفی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مربوطه است و ریاست آن واحد با قاضی خواهد بود که پس از اخذ نظر مشورتی عضو دیگر مبادرت به صدور رأی میکند. رأی صادره قطعی است.
- طرح دعوا جهت تصادف صورت گرفته و چگونگی دفاع
- آیا دریافت نیمی از خسارت تصادف ازبیمه مانع برسرمازاد آن از مقصر است
- تصادف و انتقال خودرو به پارکینگ
- مرجع تعیین دیه برای مقصر؟
- ایا درتصادفات رانندگی باعابر پیاده که دچار ناشنوایی هست تصادف کنار پل عابر پیاده رخ دهدبه عابر دیه تعلق میگیرد ؟
- امکانش هست به استناد ماده 534 قانون مجازات که میگه مسبب ضامن هست تمام تقصیر رو متوجه شهرداری کرد،
نحوه اعتراض به اجراییات درخصوص جریمه های اشتباه
با سلام. من در دوران محدودیت تردد کرونایی با وجود داشتن مجوز تردد از فرمانداری، 3 مرتبه جریمه شدم. برای رفع جریمه به اجراییات راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم و مدارک را ارایه دادم اما درخواست حذف یکی از جریمه های من رد شده ! میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم به رای اعتراض کنم ؟ لازم به ذکر است که برای اعتراض به اجراییات مراجعه کردم اما گفتند که در این مرکز ، رای قابل اعتراض نیست. با تشکر