مسدودی حساب جهت اخذ وام ازدواج

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده وام ازدواجم را به شوهر خواهرم بخشیدم و حتی پول چک سفته هم نگرفتم چون اشنا و فامیل بودن ضامن ها هم از دوستان خودشون هستن من مغازه دارم و حسابم همیشه پول داره الان 4 قسطه وام رو پرداخت نکردن و کد ملی من در سامانه اطلاعات سیستم بانکی قرار گرفته بانک این اقساط عقب افتاده رو از حقوق ضامن ها کسر میکنه یا از حساب های دیگر من؟ آیا امکان داره حسابامو مسدود کنن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا بانک اگر حساب دستگاه کارت خوان شما همان حساب وام باشد بدوا از خود شما درغیر اینصورت از ضامنین کسر خواهد شد اما اگر از شما کسر شود میتوانید از میدیون طلب نمایید