چک تخلیه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
مستأجری قراردادش پایان یافته ، و به ملک مورد اجاره خسارت زده ، حالا هم نه درست میکند نه هزینه اش را پرداخت میکند ،
میشود با چک ضمانت را برگه کرد و تحت فشار قرار داد تا خسارت وارده را دریافت یا مجبور به درست کردن مورد اجاره کرد ؟ در چک هم نوشته ضمانت تخلیه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چک تخلیه صرفا جهت ضمانت عدم تخلیه است و شما باید جداگانه نسبت به جبران خسارت اقدام کنید