کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر.

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با عرض احترام بنده ی ماشینی اسفند ماه ب قیمت یک میلیارد تومن طبق قولنامه از شخص ثالثی ک صاحب سند نبوده خریدم قرار شد یکماهه سند ماشین رو بنام بنده تنظیم نماید بعد از گذشت ۲۰ روز صاحب پلاک ماشینو توقیف میکنه و ماشین از دست بنده خارج میشه و ادعا کرد من ماشین امانت داده بودم ب آقای فلانی ک ایشان ماشینو ب شما فروخته است و بنده شکایت کیفری علیه شخص ثالت ب عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کردم و در دادگاه شخص ثالت قولنامه ارائه کرد و اظهار داشت بنده نیز از کسی به اسم اشکان خریدم و حالا قاضی شعبه دادیاری از آقای  اشکان خواسته مراجعه کنه ب دادگاه ولی این شخص متواری هست و ورشکسته میباشد سوال بنده از خدمت شما این هست با اینکه  صاحب پلاک ادعا کرده ک هیچ قولنامه با کسی انجام‌ نداده ما چطور ب ماشین خودمان یا پولی ک بابت این ماشین پرداختیم برسیم؟ در ضمن چ کسی در این پرونده باید پولی ک ما پرداختیم را بپردازد؟ باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید علیه کسی که ماشین را به شما انتقال داده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و اگر متواری است از شعبه حکم جلب بگیرید و درخواست نقطه نزنی بدهید از طریق تلفن همراه بتوانید پیدا کنید و جلب نمایید. ثمن معامله و خسارت خود را باید از فروشنده مطالبه کنید.