خواستم بدونم معمولا مدت زمان رسیدگی به خلع در دادگاه و ختمش چقدر طول میکشه

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.خواستم بدونم معمولا مدت زمان رسیدگی به خلع در دادگاه و ختمش چقدر طول میکشه؟ توضیح اینکه ما یک معامله ای کردیم و به حکم دادگاه ابطالش شد و قطعی ام شد. اما متصرف تخلیه نمیکنه. خواستم بدونم چون حکم ابطال پشتسه حکم تسریع در رسیدگی ایجاد میکنه.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي زمان دقيقي را نميتوان مشخص نمود ،داشتن دادنامه ابطال در تسريع روند پرونده موثر نميباشد ،حداقل زمان تقريبي چهارماه زمان لازم است.