مجازات کندن و تخریب درب شهرک

دسته بندی : کیفری | تخریب
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بیش از ده سال هست در شهرکی ۱۵واحد در شمال مالکیت داریم اخیرا مالک و سازنده قبلی شهرک که تمام واحدهایش رو. فروخته آمده درب شهرک را کنده و با خود برده و اعلام کرده که درب برای خودم هست آیا اقدامش قانونی بوده؟؟؟؟
البته دهیاری اعلام کرده که ایشان نمیتواند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی میتوانید علیه ایشان با عنوان تخریب شکایت نمایید. ماده 677) هر کس عمداً اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضاً تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.