تخفیف در حکم ادم ربایی

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پرونده ادم ربایی دارم حکم قطعی ۵ سال اومده ایا شاکی بیاد بگه که من تو صحنه جرم نه بهش دست زدم نه تهدیدی بهش کردم بگه فقط در صحنه حضور داشتم میشه حکم رو تعلیق کرد یا به زندان نرفت؟ اولین پرونده ی من هست چیکار باید بکنم ؟؟البته ادم ربایی با ماشین من انجام شده که من راننده بودم ولی از جریان خبر نداشتم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پرونده با این موضوح باید بررسی دقیق شود تا بتوان جهت تخفیف یا تعلیق راهکارهای نتیجه بخش ارائه شود اما اقرار خود گروگان یکی از مهمترین موارد جهت تخفیف خواهد بود اما باتوجه به قطعی شدن رای باید از مشاوره تلفنی استفاده تا بررسی بیشتری انجام گیرد