اجراییه توسط اجرای احکام کیفری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

صادر کننده:شعبه 3 اجراي احكام كيفري دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 32 (جرايم اقتصادي) تهران

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 10 روز از تاریخ 1401/02/06 علت حضور :پيگيري شكايت مطروحه

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 10روز نوع علت حضور : اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی بر علیه گروه رامک خودرو

با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر جهت اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی در این مرزجع قضائی حاضر شوید

لطفا میشه بگین این ابلاغیه چیه و واسه چی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی برای موضوع کیفری شما محکوم ودر اجرای احکام اجراییه صادر شده است،به شعبه ۳اجرای احکام مراجعه نمایید.